Loopbaanbegeleiding + Els Dens

Het is zover, er is  een extra kracht voor de loopbaanbegeleiding die mij tijdens mijn zwangerschap gaat vervangen voorlopig tot 1/9/2018 (en misschien zelfs nog langer).

Els heeft verschillende kwaliteiten en werkt al vele jaren en die stelt ze graag aan jullie voor.
Zelf heeft Els ook een carriereswitch achter de rug dus naast haar ervaring weet ze ook hoe het is om indien dat nodig is, van loopbaan te veranderen en wat hierbij komt kijken.

Voorstelling

Als nieuwe loopbaanbegeleider in het Ylia team stel ik me graag aan jullie voor!

In 2010 nam mijn eigen loopbaan een wending van een meer technisch-analytische functie in de informatica naar een mensgerichte coaching functie.
Deze evolutie werd gestuurd door mijn eigen wens om mijn empathische, gevoelige kant meer op de voorgrond te brengen.
In die periode specialiseerde ik me in de NLP coaching techniek, en maakte ik ook kennis met mijn eigen hoogsensitiviteit en de kwaliteiten en valkuilen die daaraan verbonden zijn.

Carriereswitch

Vanaf 2012 zet ik deze ervaringen in om ook anderen in hun traject te begeleiden. Dit zowel in mijn eigen praktijk als in samenwerking met andere organisaties zoals Open Therapeuticum Leuven, Survivalacademie.be en nu ook Ylia.

Vanuit mijn zowel analytische als empathische kwaliteiten ligt mijn motivatie en expertise erin om het inzicht in je eigen functioneren te vergroten zodat je vanuit een grotere keuzevrijheid beslissingen kan nemen die het beste passen bij jou! Loopbaanbegeleiding

Verdieping van ervaringen

In 2016 volgde ik een aanvullende opleiding tot hartcoherentie coach bij Louis Van Nieuland (auteur van het boek “Blijven ademen”). Hartcoherentie is een eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde ademtechniek die je helpt om op slechts 6 minuten (3x per dag) je zenuwstelsel tot rust te brengen.

Tegenwoordig combineren we allemaal een heleboel taken en staan de verwachtingen hoog gespannen. Als stress op een chronische manier aanwezig is in je leven is het belangrijk om je lichaam ook de nodige rust te gunnen. Met een eenvoudige ademhalingsoefening breng je je hart tot rust waardoor er ook weer een evenwicht komt in je brein en zenuwstelsel. Ook hormonaal heeft dit zijn effect op je brein waardoor je vanuit een evenwichtige positie kijkt naar de realiteit en efficiënte beslissingen kan nemen.

Loopbaanbegeleiding

Ik ben blij nu ook als loopbaancoach mijn expertise te kunnen delen binnen de groepspraktijk Ylia.

Worstel je met vragen, twijfels, onzekerheden in je werk context?

Thema’s die aan bod kunnen komen zijn:

  • stress en burn-out,
  • assertiviteit,
  • van werk veranderen,
  • hoe onderhoud ik evenwichtige relaties op het werk,
  • herstructureringen,
  • hoe vind ik een gezond evenwicht tussen werk en privé,
  • wat zijn mijn talenten,
  • solliciteren,
  • welke richting wil ik uit met mijn werk,
  • loopbaanbegeleiding

“Als jij graag de stap zet naar meer zelfkennis, beter functioneren, meer rust in je leven, trouw zijn aan jezelf en je doelen, … dan zet ik je graag op weg!” Els

Contactgegevens Els:

elsdens@ylia.be
0495/91 55 98

 

Edit