het team

NIEUWS

Vanaf januari 2019 zal Nancy Huybrechts het team versterken. Je kan bij haar terecht voor ademcoaching en therapie.

Zie onderaan

Sofie Stiers

Heel concreet kan je bij Sofie terecht voor:

  • loopbaanbegeleiding (4/8 sessies) met of zonder loopbaancheques van de VDAB
  • therapie
  • vorming/training
  • lezingen

 

 

WERKERVARING

 

Komende vanuit een traditionel opleiding grafische bedrijven en ingenieur technische bedrijfskundige studeerde ik af wetende dat ik dit proffesionneel niet wou doen.

Direct na afstuderen volgde ik mijn kleine innerlijke stemmetje dat wou werken met mensen. Ik schoolde me bij tot psychotherapeute, creatief therapeute, coach en counselor in organisatie en counselor in existentieel welzijn, ... Een zoektocht naar wat me echt gelukkig maakte, zinvolheid en voldoening af en nadien ook veel werkervaring.

 

Na een 2-tal jaren werken in de privé maakte ik een carriëreswitch naar de sociale sector. Ik werkte in loondienst als begeleidster, individuele coach en teamcoach. Dit combineerde ik een tijd (8 jaar) met de functie als creatief- en psychotherapeute in een psycho-therapeutisch centrum verbonden aan een OCMW en mijn therapeutische praktijk.

 

Benieuwd, leergierig en gedreven naar veel resultaat wou ik voelen wat effectief werkte, zo leerde ik ook veel over alternatieve behandelingswijzen. Ik gaf curssusen zoals intuïtieve ontwikkeling, theatahealing en persoonlijke ontwikkeling zowel online als bij het vroegere Arcana als in mijn praktijk. Ik ontving zelfstandigen voor het opbouwen van hun zaak met een creatietraject en hiernaast zag ik oa mensen voor emotionele problemen.

 

Sinds 2009 ben ik fulltime zelfstandig, wat me de vrijheid en diversiteit geeft die ik nodig heb om gelukkig en rustig te zijn met mijn werk.

Reeds verschillende jaren is mijn werk gefocused op stress- en burnout klachten behandelen en voorkomen. Hierbij kwamen ook de loopbaancoaching in samenwerking met Coachingmodus erbij. In mijn werk ben ik nogal handson. Ik leer graag vaardigheden aan zodat je zelf verder kan. Hierbij geef ik trainingen vanuit ylia en in de sociale sector oa voor Zorg Saam vzw rond zelfreflectie, stress- en burnout, feedback geven, ... , begeleid ik mensen gevoelige(hoog) mensen stressklachten, herstel burnout, emotionele problemen, ... en coach ik mensen met loopbaanthema's via oa loopbaancheques.

 

In mijn manier van werken wil ik authentiek aanwezig zijn om je zo goed mogelijk verder te helpen.

De online cursussen zijn voor mij belangrijk omdat ze zowel een ondersteuning zijn van de loopbaanbegeleidingen en individuele coachings/therapie maar omdat het veel mensen snel kan verder helpen.

 

 

 

loopbaancoach - trainer

creatief therapeute

Sofie's kenmerken

 

eerlijk

gevoelig

"recht door zee"

goedlachs

enthousiast

doorzetter

begaan met anderen

zorgzaam

empatisch

loyaal

soms eerder introvert

foto feb 2018

Ik wil graag een afspraak maken. Klik hier

Mama van Mats en Nina

Levenspartner van Wouter

 

 

Nancy Huybrechts

Nancy haar kenmerken

 

open

humoristisch

creatief

gevoelig

diepgaand

positief

analytisch

 

 

Psychologisch consulent

Bewustzijnstherapeut

act-therapeut

ademcoach

 

Ik wil graag een afspraak maken. Klik hier

Heel concreet kan je bij Nancy terecht voor

  1. therapie
  2. een kortdurende coaching rond ademhalingstechnieken
  3. een kortdurend coachtraject (6 sessies incl werkboek)

 

Wil je meer weten: klik hier voor de blog waar Nancy je meer informatie geeft.

 

 

WERKERVARING

 

Mijn gevoelige aard, mijn sinds kindertijd interesse in ‘waarom mensen zich zo gedragen’, liggen aan de basis van mijn studies en professioneel parcours. Als Bachelor in de Toegepaste Psychologie belandde ik binnen Bijzondere Jeugdzorg in de dagcentrawerking. Boeiende multifunctionele leerschool. Individuele begeleidingen, groepsbegeleidingen, gezinsbegeleidingen en later de pedagogische coördinatie en kwaliteitsmanagement. Om dan tegen mijn eigen muur te lopen. Die gaf mij de nodige kracht om mijn leven een voor mij zinvollere wending te geven. Ik bestudeerde verschillende vormen van psychotherapie, gaf ondertussen vorming en bezinning aan middelbare scholieren, teambuilding aan leerkrachtenteams, kreeg meer evenwicht in privé-werkbalans en startte in 2011 mijn eigen praktijk, Aasem.

 

OPLEIDINGEN : Bachelor in de Toegepaste Psychologie – Basisopleiding systeemtheorie - Transpersoonlijke Psychotherapie – Opleiding Eigen-Kracht Coördinator - Basisopleiding ACT-therapie (Acceptance & Commitment Therapy)

 

 

WAARVOOR IK STA

EIGENWIJSHEID :

Ik geloof in ieders uniek zijn, ieders tempo en weg, ieders eigen wijsheid die diep van binnen voelbaar ‘klopt’.

DIEPGANG :

Ik zoek naar de essentie, in de diepte, naar dat wat er werkelijk toe doet, wat als rijk en zinvol ervaren wordt.

CREATIVITEIT :

Ik hou van creatief, met woord en beeld de dingen ‘levend’ voor te stellen, zichtbaar te maken.

VERBINDING :

Ik wens bewustzijn te vergroten in dat wat vanbinnen leeft, wat wil groeien en tot ontwikkeling komen en hoe we duurzaam kunnen omspringen met alles en iedereen rondom.

AUTHENTICITEIT :

Ik ervaar zinvolheid in het steeds dieper en echter jezelf zijn en je zo te laten zien naar de buitenwereld.