het team

WERKERVARING

 

Na mijn opleiding tot NLP Master coach ging ik in 2012 als expert hoogsensitiviteit aan de slag bij Open Therapeuticum Leuven, een organisatie die kinderen, jongeren en volwassenen begeleidt in hun studie- en/of werktraject.

 

“Mijn motivatie en expertise ligt erin om het inzicht in je eigen functioneren te vergroten zodat je vanuit een grotere keuzevrijheid beslissingen kan nemen die het beste passen bij jou.”

 

In 2016 volgde ik een aanvullende opleiding tot hartcoherentie coach bij Louis Van Nieuland (auteur van het boek “Blijven ademen”). Hartcoherentie is een eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde ademtechniek die je helpt om op slechts 6 minuten (3x per dag) je zenuwstelsel tot rust te brengen. Tegenwoordig combineren we allemaal een heleboel taken en staan de verwachtingen hoog gespannen. Als stress op een chronische manier aanwezig is in je leven is het belangrijk om je lichaam ook de nodige rust te gunnen. Met een eenvoudige ademhalingsoefening breng je je hart tot rust waardoor er ook weer een evenwicht komt in je brein en zenuwstelsel. Ook hormonaal heeft dit zijn effect op je brein waardoor je vanuit een evenwichtige positie kijkt naar de realiteit en efficiënte beslissingen kan nemen.

 

Ik ben blij nu ook als loopbaancoach mijn expertise te kunnen delen binnen de groepspraktijk Ylia. Worstel je met vragen, twijfels, onzekerheden in je werk context? Thema’s die aan bod kunnen komen zijn: stress en burn-out, assertiviteit, van werk veranderen, hoe onderhoud ik evenwichtige relaties op het werk, herstructureringen, hoe vind ik een gezond evenwicht tussen werk en privé, wat zijn mijn talenten, solliciteren, welke richting wil ik uit, …

 

“Als jij graag de stap zet naar meer zelfkennis, beter functioneren, meer rust in je leven, trouw zijn aan jezelf en je doelen, … dan zet ik je graag op weg!” Els

 

 

 

NIEUWS

Vanaf september ´18 is Sofie terug uit bevallingsverlof. Ze neemt de begeleidingen terug over van Els.

We wensen Els veel succes in haar praktijk. In drukke periodes zal ze terug inspringen indien nodig.

Sofie Stiers

loopbaancoach - trainer

creatief- en psychotherapeute

Sofie's kenmerken

 

eerlijk

gevoelig

"recht door zee"

goedlachs

enthousiast

doorzetter

begaan met anderen

zorgzaam

empatisch

loyaal

soms eerder introvert

foto aug 2016

Mama van Mats en

Levenspartner van Wouter

 

 

Els Dens

Loopbaancoach

Hartcoherentie coach

(stress & burn-out)

Expert hoogsensitiviteit

 

Els haar kenmerken

 

Empathisch

Open

Communicatief

Nieuwsgierig

Fijngevoelig

Creatief

Analytisch

Doelbewust

Ambitieus

Humoristisch

Liefdevol

 

 

WERKERVARING

 

Komende vanuit een traditionel opleiding Grafische bedrijven en ingenieur technische bedrijfskundige studeerde ik af wetende dat dit een toffe richting was maar niet "dat wat ik nodig had". En dus volgde ik direct dat kleine innerlijke stemmetje dat wou werken met mensen. Ik schoolde me bij tot psychotherapeute, creatief therapeute, coach en counselor in organisatie en counselor in existentieel welzijn. De zoektocht naar wat me echt gelukkig maakte gaf veel werkervaring.

 

Na een 2-tal jaar in de privé maakte ik een carriëreswitch. Ik werkte in loondienst als begeleidster, individuele coach en teamcoach. Dit combineerde ik een tijd (8 jaar) met de functie als creatief- en psychotherapeute in een psycho-therapeutisch centrum verbonden aan een OCMW en mijn therapeutische praktijk.

 

In deze tijd heb ik veel geleerd over alternatieve behandelingswijzen en gaf ik curssusen zoals intuïtieve ontwikkeling, theatahealing en persoonlijke ontwikkeling zowel online als bij het vroegere Arcana als in mijn praktijk. Ik ontving zelfstandigen voor het opbouwen van hun zaak met een creatietraject en hiernaast zag ik oa mensen voor emotionele problemen.

 

Sinds ik zelfstandig werd (2009), wat me de vrijheid en diversiteit geeft die ik nodig heb, geef ik ook cursussen in de sociale sector oa voor Zorg Saam vzw rond zelfreflectie, stress- en burnout, feedback geven, ...

 

De laatste jaren is mijn werk gefocused op stress- en burnout klachten behandelen en voorkomen. Hierbij kwamen ook de loopbaancoachings in samenwerking met Coachingmodus er bij. Ik geef mijn werkervaring graag door aan anderen.

 

In mijn manier van werken wil ik authentiek aanwezig zijn om je zo goed mogelijk verder te helpen.

De online cursussen zijn voor mij belangrijk omdat ze zowel een ondersteuning zijn van de loopbaanbegeleidingen en individuele coachings/therapie maar omdat het veel mensen snel kan verder helpen.

 

Ik wil graag een afspraak maken. Klik hier